Відбулось відкриття тендерних пропозицій щодо виконання робіт «під ключ» в закладах дошкільної освіти №14, 33 та 46 міста Рівного
Відбулось відкриття тендерних пропозицій щодо виконання робіт «під ключ» в закладах дошкільної освіти №14, 33 та 46 міста Рівного

Відбулось відкриття тендерних пропозицій на виконання робіт «Розробка проектної документації, в т.ч. проходження комплексної експертизи, проведення авторського нагляду, а також постачання та монтаж-демонтаж всього необхідного обладнання та матеріалів для капітального ремонту наступних об’єктів: заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 14 художньо-естетичного напрямку Рівненської міської ради; заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 33 Рівненської міської ради; заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 46 Рівненської міської ради».


Тендер був оголошений 18.10.2021 року та проведений в межах реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення».

Зустріч з відкриття тендерних пропозицій відбулась, за участю представників Замовника (управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради), представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій (координатор проєкту НЕФКО-3), а також представників компанії НЕФКО та Гарде (консультанти проєкту), представників компаній-учасників тендеру.

У вищезазначеному тендері беруть участь 5 компаній, як місцевих, так і з інших регіонів України. Кожна компанія-учасник подала пакет документів, який включає цінову пропозицію, з детальним розрахунком вартості матеріалів, робіт, опис свого досвіду та кваліфікацій. Незабаром, тендерним комітетом відбудеться оцінка всіх поданих пропозицій та укладення контракту з переможцем на виконання робіт з впровадження енергозберігаючих технологій в закладах дошкільної освіти міста Рівного.

Поділитись: