Відбулась зустріч керівного комітету з питань реалізації проєкту
23 вер. 2020 р.
Відбулась зустріч керівного комітету з питань реалізації проєкту "MATSYK"

Сьогодні, 23.09.2020 року в онлайн-режимі відбулось засідання представників керівного комітету з питань реалізації проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних

...
Brief Narrative Report
17 вер. 2020 р.
Brief Narrative Report

Project "Cultural heritage of the kitchen - promotion of culinary traditions through the professionalization of the gastronomic offer of Lublin

...
Презентовано кулінарний каталог «Смакуй рівненське: автентичні страви та напої»
4 вер. 2020 р.
Презентовано кулінарний каталог «Смакуй рівненське: автентичні страви та напої»

В рамках проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», який реалізовується за

...
До дня міста Рівне здійснено презентацію проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»
1 вер. 2020 р.
До дня міста Рівне здійснено презентацію проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»

30 серпня 2020 року, до дня міста Рівне, під час відкриття Вуличної Майстерні Міста, здійснено презентацію проєкту «Культурна спадщина кухні

...
В місті Рівному реалізовано проєкт з термомодернізації навчально-виховного комплексу № 26
13 серп. 2020 р.
В місті Рівному реалізовано проєкт з термомодернізації навчально-виховного комплексу № 26

Завершено роботи з реалізації проєкту НЕФКО-2 «Впровадження енергозберігаючих технологій у навчальному закладі м. Рівне», а саме навчально-виховному комплексі (НВК) №

...
Визначено переможців Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»
12 серп. 2020 р.
Визначено переможців Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»

Рівненська міська рада та Костопільська РДА здобули перемогу у Пілотному конкурсі «Золота ділянка 2020».

Серед 12 заявок, конкурсна комісія найвище

...
Розпочався ІІ етап Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»
4 серп. 2020 р.
Розпочався ІІ етап Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»

Старт другого етапу Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020», оголошений Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі в рамках проєкту Польської Допомоги «Підвищення

...
Смачні традиції, ремесла та обряди Рівненщини в сьогоденні: печена риба на соломі та бортництво
29 лип. 2020 р.
Смачні традиції, ремесла та обряди Рівненщини в сьогоденні: печена риба на соломі та бортництво

Ми продовжуємо серію публікацій про кулінарні експедиції ГО “Агенція сталого розвитку міста”, які популяризують кулінарні традиції та нематеріальну спадщину м.Рівне

...
Місто Рівне проходить у ІІ етап Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»
22 трав. 2020 р.
Місто Рівне проходить у ІІ етап Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»

Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій здійснило підготовку та подачу заявки по промисловій земельній ділянці комунальної власності в районі

...
У Рівному досліджують автентичні кулінарні страви
30 черв. 2020 р.
У Рівному досліджують автентичні кулінарні страви

Місто Рівне як обласний центр впродовж десятиліть зібрало в собі культурні традиції всіх районів Рівненщини. Це ж стосується і кулінарної

...
Логістика м. Рівне у 2019 році
25 черв. 2020 р.
Логістика м. Рівне у 2019 році

У 2019 році в м.Рівному перевезено 91,9 млн.осіб, з них:

перевезено тролейбусами - 37,5 млн.осіб, автомобільним транспортом - 54,4 млн.осіб.

...
Розподіл відповідальності між Бенефіціарами щодо виконання продуктів та результатів в рамках проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»
18 черв. 2020 р.
Розподіл відповідальності між Бенефіціарами щодо виконання продуктів та результатів в рамках проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»

http://investrv.org.ua/storage/web/source/1/GBzF76KqYPZ9nBMAD1-gbHJbZTpv61Ds.pdf


Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» реалізовується за фінансової підтримки

...
Інвестиційна діяльність м. Рівне у 2019 році
17 черв. 2020 р.
Інвестиційна діяльність м. Рівне у 2019 році

ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ:


•Кількість інноваційно-активних підприємств – 9 одиниць

•Питома вага м.Рівне в загальному обсязі експорту товарів області –
...
Обсяг експорту та імпорту послуг м.Рівне у 2019 році
9 черв. 2020 р.
Обсяг експорту та імпорту послуг м.Рівне у 2019 році

Обсяг експорту послуг м.Рівне у 2019 році становив 23,8 млн.дол.США, обсяг імпорту послуг - 13,8 млн.дол.США.

Найбільшими країнами-експортерами послуг були

...