Проведено передтендерну зустріч в рамках проведення тендеру щодо модернізації вуличного освітлення Рівного
Проведено передтендерну зустріч в рамках проведення тендеру щодо модернізації вуличного освітлення Рівного

Нещодавно відбулась передтендерна зустріч для потенційних Учасників тендеру "Розробка проектної документації, в т.ч. проходження комплексної експертизи, проведення авторського нагляду, а також постачання та монтаж-демонтаж всього необхідного обладнання та матеріалів для Капітального ремонту мереж вуличного освітлення в м.Рівне Лоти RIV-7.1(магістральні вулиці) та RIV-7.2 (другорядні вулиці)".

Тендер проводиться в межах реалізації проєкту НЕФКО-3 "Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення" та був оголошений 05.10.2021 року.
Зустріч відбулась за участі представників Замовника (управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради), представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій (координатор проєкту НЕФКО-3), КП "Міськсвітло", а також представників компанії НЕФКО та Гарде (консультанти проєкту).
Потенційні Учасники тендеру відвідали декілька вулиць, на яких заплановано проведення робіт з модернізації та змогли обговорити особливості технічних та процедурних питань щодо правильної подачі тендерної документації.
Вищезазначений тендер викликав жвавий інтерес серед потенційних виконавців робіт з модернізації вуличного освітлення міста. Тендерну документацію у Замовника вже отримали 14 підприємств та компаній, які виявили бажання позмагатись за можливість виконати роботи щодо двох оголошених лотів.

Поділитись: