Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь у вебінарі з енергоефективності (GIZ)
Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь у вебінарі з енергоефективності (GIZ)

Сьогодні, 2 серпня, працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь у вебінарі, що відбувся в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.

В рамках зустрічі відбулось обговорення особливостей подачі заявок на конкурс демонстраційних проєктів з енергоефективності, а також критеріїв відбору проєктів, особливостей проведення закупівель в рамках реалізації проєктів та подачі фінансової звітності.

У рамках вищезазначеного конкурсу заявок на демонстраційні проєкти Рівненська міська територіальна громада, як громада-партнер має можливість взяти участь та подати проєкт на конкурс щодо впровадження заходів з енергозбереження до 100 тис. євро.

Нагадаємо, в Рівненській громаді вже реалізовано два проєкти з енергозбереження спільно з компанією НЕФКО, та наразі реалізовується проєкт НЕФКО-3, грантове фінансування якого становить 1,2 млн.євро від Фонду «Норвезько-українська ініціатива енергоефективності». Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій було ініціатором співпраці та впровадження проєктів з НЕФКО та виступає координатором у всіх спільних з компанією проєктах.

Поділитись: