Ключові чинники успіху - БАЧЕННЯ, ВІДКРИТІСТЬ на ОТОЧЕННЯ, АКТИВНІСТЬ
Ключові чинники успіху - БАЧЕННЯ, ВІДКРИТІСТЬ на ОТОЧЕННЯ, АКТИВНІСТЬ

22 червня 2018 року в м. Рівне в рамках проекту «Професійні кадри в місцевому самоврядуванні – формування компетентних команд публічної адміністрації в сфері підтримки реформи самоврядування в Україні» відбувся семінар –“Управління місцевим розвитком”. Під час заходу представники Люблінської гміни поділилися своїм досвідом та стратегією обслуговування інвесторів, а також реалізацією неінвестиційних міжнародних проектів.

Група експертів на чолі з керівником делегації з міста Люблін, Кшиштофом Лонткою (Krzysztof Łątka), зфокусувала увагу на головних факторах, які впливають на розвиток міст, через призму стратегічного, секторного, проектного та партиципаційного управління. Колеги з Адміністрації міста Люблін, Лукаш Ґошь, заступник директора Управління стратегії і обслуговування інвесторів та Анна Ястшембська, начальник відділу реалізації міжнародних проектів Управління неінвестиційних проектів Адміністрації міста Люблін поділилися своїм досвідом та баченням процесів по ефективній роботі та залученню інвесторів, а також надали конструктивні поради у сферах стратегічного та проектного менеджменту.

Метою проекту є підтримка і розвиток кадрів української публічної адміністрації та популяризація належного управління в сфері впровадження реформ, які виникають з Угоди про асоціацію Україна-ЄС у 8 обласних центрах України.

Проект співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках польської співпраці для розвитку.

Поділитись: