Керівники компанії НЕФКО інспектували виконання робіт в місті Рівному
Керівники компанії НЕФКО інспектували виконання робіт в місті Рівному

27 серпня 2018 року місто Рівне відвідала делегація від компанії НЕФКО в складі: керуючий директор НЕФКО Магнус Рюстедт, директор Представництва НЕФКО в Україні, старший інвестиційний менеджер Юлія Шевчук, технічний консультант Представництва НЕФКО в Україні Олексій Думік та спеціаліст з інвестиційних питань Представництва НЕФКО в Україні Ірина Ляшенко.

У Рівненській міській раді відбулась зустріч з міським головою Володимиром Хомком, начальником управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Романом Ширком та начальником управління капітального будівництва Сергієм Кушніром.

В ході робочої зустрічі було обговорено завершення робіт з повної термомодернізації ЗОШ № 18, 27 в рамках проекту НЕФКО-1 «Впровадження енергозбереження у трьох школах та системи енергоменеджменту в бюджетних установах м. Рівне», що профінансовано за рахунок залучених коштів Північної Екологічної Фінансової Корпорації НЕФКО та міського бюджету.

Під час зустрічі були підведені підсумки виконання проекту НЕФКО-1 в місті Рівне та визначались напрямки дій щодо участі міста в проектах НЕФКО-2 та НЕФКО-3.

Також представники компанії НЕФКО відвідали об’єкти, щодо яких були впроваджені заходи проекту НЕФКО-1, та високо оцінили виконану роботу.

Навчальні заклади ЗОШ № 18 та 27 тепер яскраві і дуже подобаються як дітям, так і їхнім батькам. Окрім покращення естетичних умов, важливим моментом є те, що у них тепер тепло та затишно.

Поділитись: