​Тривають роботи із реалізації заходів з енергоефективності у трьох закладах освіти
​Тривають роботи із реалізації заходів з енергоефективності у трьох закладах освіти

Продовжується наша співпраця із корпорацією НЕФКО щодо заходів з енергоефективності у трьох закладах освіти Рівненської громади.

Тривають роботи у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина», закладі дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) «Центр Пагінець» та закладі дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) №35.

Будівлі закладів тривалий час потребували капітального ремонту, мали низьку енергоефективність тощо. Водночас, заклади відвідують орієнтовно 410 дітей, серед яких діти внутрішньо переміщених осіб, діти, котрі мають особливі потреби, діти з інвалідністю. Саме тому ці об’єкти й було запропоновано до участі у проєкті для поліпшення умов їх перебування.

Працівники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку продовжують координацію проєкту (сума гранту ЄС 1,56 млн євро), до підготовки якого минулоріч долучилися також представники Управління капітального будівництва, Управління освіти Рівненської міської ради.

Проєкт «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб» реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі НЕФКО, як виконавчої організації, в рамках Програми NIP «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

За зміст публікації несе відповідальність лише Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, і вона не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Поділитись: