Підписано Угоду про співпрацю у сфері гастрономічного туризму
Підписано Угоду про співпрацю у сфері гастрономічного туризму

Між ґміною Люблін та Рівненською міською територіальною громадою сьогодні, 29.06.2021 року підписано Угоду про співпрацю у сфері гастрономічного туризму (далі – Угода).

Підписання угоди відбулось на міжнародній гастрономічній конференції в Любліні, заступником міського голови Ігорем Кречкевичем.
Передумовою підписання Угоди стало укладення Угоди про партнерську співпрацю між містами Рівне та Люблін, яку було підписано 1 жовтня 2013 року та спільна реалізація транскордонного проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного».
Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, як головний бенефіціар вищезазначеного проєкту та адміністрація міста Люблін, є відповідальними партнерами за підписання Угоди.
Угода передбачає співпрацю у сфері туризму як фактора збереження та поглиблення дружніх відносин. Відповідно до Угоди сторони-підписанти всебічно сприятимуть розвиткові пріоритетних напрямків туризму спільних для міст, розроблятимуть та реалізовуватимуть спільні проєкти, а також сприятимуть обміні досвідом в сфері туризму та проведенні спільних семінарів, конференцій на туристичну тематику.
Дякуємо місту Люблін за довготривалу та продуктивну співпрацю.

Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» створено та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
За зміст публікації несе відповідальність лише Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради, і він не відображає позиції Європейського Союзу.


Поділитись: