ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ на період 2021 – 2023 рр. до Стратегії розвитку Рівненської громади
ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ на період 2021 – 2023 рр. до Стратегії розвитку Рівненської громади

Рівненська міська громада актуалізує Стратегію розвитку (далі – Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано Робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Рівненської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадських організацій, установ та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії. Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проекту – не більше 3 років (2021 - 2023 рр).

3. Подібний проект ще не реалізовувався у м. Рівне та смт Квасилів.

4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.

5. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).

6. Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Рівненської громади. (ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).

7. Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 30 квітня 2021 року.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: strateginvest@ukr.net з поміткою «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь будь ласка до головного спеціаліста Управління стратегічного розвитку та інвестицій Інни Радовенчик, тел. 0362-62-32-56.

На нашому сайті в рубриці "Напрямки діяльності / Розробка стратегії міста/ Актуалізація стратегії Рівненської громади" ви зможете ознайомитися з додатковими матеріалами.

Лінк на оголошення про збір ідей проектів

Додаткові матеріали

Поділитись: