​НЕФКО збільшило суму ґранту для впровадження енергоефективності в громадських будівлях та вуличному освітленні
​НЕФКО збільшило суму ґранту для впровадження енергоефективності в громадських будівлях та вуличному освітленні

Інвестиційний Комітет фінансової корпорації НЕФКО схвалив збільшення ґранту до 3 млн 496 тис. 114 євро для реалізації проєкту "Енергоефективність в громадських будівлях та вуличному освітленні м.Рівне". Відповідне повідомлення надійшло до Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій як координатора згаданого проєкту.

Відтепер загальна сума ґранту становитме 4 млн 696 тис.євро. За ґрантові кошти планується утеплення комунальних закладів дошкільної освіти, встановлення сонячних фотоелектричних станцій на дахах комунальних закладів охорони здоров'я, оновлення вуличного освітлення на магістральних та другорядних вулицях Рівного.
"Ми вдячні корпорації НЕФКО за можливість впроваджувати енергоощадні заходи за рахунок ґрантових коштів. У нинішній непростий для країни час громаді складно самотужки фінансувати подібні заходи. Після реалізації заходів проєкту зменшиться споживання теплової та електричної енергії. Це сприятиме значній економії коштів платників податків. До всього цими заходами ми продовжуємо поступ громади щодо енергоефективності, економії ресурсів, осучаснення мереж та систем", – зауважив в.о.міського голови, секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.
Поділитись: