Відбулось відкриття тендерних пропозицій щодо виконання робіт з капітального ремонту мереж вуличного освітлення Рівного
Відбулось відкриття тендерних пропозицій щодо виконання робіт з капітального ремонту мереж вуличного освітлення Рівного

Нещодавно відбулось відкриття тендерних пропозицій на виконання робіт «Розробка проектної документації, в т.ч. проходження комплексної експертизи, проведення авторського нагляду, а також постачання та монтаж-демонтаж всього необхідного обладнання та матеріалів для Капітального ремонту мереж вуличного освітлення в м.Рівне Лоти RIV -7.1 (магістральні вулиці) та RIV -7.2 (другорядні вулиці)».

Тендер був оголошений 05.10.2021 року та проведений в межах реалізації проєкту НЕФКО-3 "Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення".
Зустріч з відкриття тендерних пропозицій відбулась під головуванням заступника міського голови Ігоря Кречкевича, за участю представників Замовника (управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради), представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій (координатор проєкту НЕФКО-3), а також представників компанії НЕФКО та Гарде (консультанти проєкту), представників компаній-учасників тендеру.
Варто зазначити, що тендер на виконання робіт щодо капітального ремонту мереж вуличного освітлення викликав інтерес як у місцевих компаній, так і з інших регіонів України. Унікальність тендерної процедури полягала в тому, що було оголошено відразу два лоти на виконання робіт, і потенційні учасники маючи фінансовий, технічний, виробничий, кадровий потенціал та потужності мали можливість подавати свої тендерні пропозиції як для виконання робіт в межах кожного окремого лоту, так і для двох лотів загалом.
За можливість виконання лоту RIV -7.1 (магістральні вулиці) змагаються 3 компанії-учасники, а на виконання робіт в рамках лоту RIV -7.2 (другорядні вулиці) претендують 2 компанії.
Вже найближчим часом буде визначений переможець (переможці) тендерної процедури, з яким укладатиметься Контракт на розробку проєктної документації та проведення капітального ремонту мереж вуличного освітлення в м.Рівне.

Поділитись: