Відбулась передтендерна зустріч в рамках проведення тендеру щодо впровадження енергозберігаючих технологій
Відбулась передтендерна зустріч в рамках проведення тендеру щодо впровадження енергозберігаючих технологій "під ключ" в дошкільних навчальних закладах №14, 33 та 46 Рівного

Нещодавно відбулась передтендерна зустріч для потенційних Учасників тендеру "Розробка проектної документації, в т.ч. проходження комплексної експертизи, проведення авторського нагляду, а також постачання та монтаж-демонтаж всього необхідного обладнання та матеріалів для капітального ремонту наступних об’єктів: заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 14 художньо-естетичного напрямку Рівненської міської ради; заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 33 Рівненської міської ради; заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 46 Рівненської міської ради" (Лот 2).

Тендер проводиться в межах реалізації проєкту НЕФКО-3 "Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення" та був оголошений 18.10.2021 року.
Зустріч відбулась за участі представників Замовника (управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради), представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій (координатор проєкту НЕФКО-3), а також представників компанії НЕФКО та Гарде (консультанти проєкту).
Потенційні Учасники тендеру відвідали об'єкти, на яких заплановано проведення робіт з впровадження енергозберігаючих технологій та змогли обговорити особливості технічних та процедурних питань щодо правильної подачі тендерної документації.
Від потенційних Учасників поступила значна кількість запитань стосовно деталей розробки проектної документації, та особливостей включення до неї різних специфікацій та видів робіт, відповідно до будівельних норм. На які представники Замовника, координатора проєкту, консультантів та компанії НЕФКО змогли надати чіткі та обгрунтовані відповіді.
Вищезазначений тендер викликав зацікавленість серед потенційних виконавців робіт як місцевих, так і з інших регіонів України. Тендерну документацію у Замовника вже отримали 7 компаній, які виявили бажання взяти участь у процедурі з відбору переможця на впровадження передових енергозберігаючих технологій в закладах освіти.



Поділитись: