Старт проекту громадської освіти
Старт проекту громадської освіти "Управлінські двобої" у Рівному.

За результатами оцінки та депутатського голосування проект громадської освіти «Управлінські двобої» був відібраний та на даний момент реалізується з бюджету міста Рівне. Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій відповідальне за реалізацію проекту Громадського бюджету у місті Рівному на 2016-2020 роки «Управлінські двобої».

Заплановано провести 9 тренінгів за методикою Талліннської школи менеджерів, щоб навчити людей приймати правильні рішення у будь-якій ситуації - в особистих відносинах, громадському житті та бізнесі, а також планується провести 9 турнірів Управлінських двобоїв, під час яких кожен учасник може вдосконалити своє вміння управлінського мистецтва. Відзняти цикл з 12 телепередач у форматі ток-шоу.

Метою проекту є створення освітної платформи, яка навчає громадських активістів, молодих фахівців та активних громадян приймати ефективні та етично виважені рішення. Завдяки поєднанню традиційних навчальних інструментів (тренінги, семінари) та можливостей телевізійного мовлення, а також легкій ігровій формі, основні тези такого навчального курсу зможуть сприймати всі зацікавлені мешканці Рівного. Проект має на меті навчити людей приймати правильні рішення у будь-якій ситуації - в особистих відносинах, громадському житті, бізнесі та управлінні громадою.

Поділитись: