Розроблено та подано на грантовий конкурс проєкт «Підтримка. Підприємництво. Розвиток»
Розроблено та подано на грантовий конкурс проєкт «Підтримка. Підприємництво. Розвиток»

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій спільно з управлінням економіки міста розроблено проєкт «Підтримка. Підприємництво. Розвиток», спрямований на підтримку малого та середнього підприємництва. Проєкт розроблено під координуванням заступника міського голови Ігоря Кречкевича, та подано на конкурс малих грантів Посольства Словацької Республіки в Україні.

В разі отримання грантової підтримки для впровадження проєкту, Рівненська міська територіальна громада зможе втілити ідею розробки інформаційного порталу підприємців, який допоможе об’єднати інтереси як підприємців, які надають послуги або пропонують товари, потенційних підприємців, які бажають започаткувати свою справу, так і всіх охочих осіб, які зацікавлені в отриманні послуг або купівлі товарів. Тобто, кінцевими бенефіціарами проєкту є мешканці Рівненської міської територіальної громади.

Загальна вартість проєкту складає 5500 євро.

Проєкт спрямований на покращення соціально-економічного стану громади: сприятиме розкриттю потенціалу як потенційних підприємців, так і діючих, сприятиме збільшенню доходів до бюджету, зменшенню рівня безробіття, що зачіпає інтереси кожного мешканця територіальної громади.


Поділитись: