Реалізація проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного»
Реалізація проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного»

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій продовжується реалізація проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного», в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020, що реалізується у рамках Європейського Інструменту Сусідства.

Наразі Управлінням здійснено державну реєстрацію проєкту в Секретаріаті Кабінету Міністрів України та підготовлено Програму реалізації проєкту, яка прийнята на сесії Рівненської міської ради (Рішення від 30.01.2020 № 6983) http://rivnerada.gov.ua/PublicServices/decisions/s...



Довідково:

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій 16 грудня 2019 року підписано грантовий договір з Міністерством інвестицій та економічного розвитку Республіки Польща.

Грантовий договір підписано щодо реалізації проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного».

Сума гранту становить 59225,45 євро.

Управління виступає головним бенефіціаром проєкту, партнерами щодо проєкту також є ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Уряд міста Люблін.



Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» створено та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

За зміст публікації несе відповідальність лише Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради, і він не відображає позиції Європейського Союзу.


Поділитись: