Представники міжнародної компанії НЕФКО відвідали заклади дошкільної освіти міста Рівного, де буде встановлено сучасне кухонне обладнання
Представники міжнародної компанії НЕФКО відвідали заклади дошкільної освіти міста Рівного, де буде встановлено сучасне кухонне обладнання

Нещодавно відбулась зустріч в рамках реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення», що реалізовується Рівненською міською радою спільно з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО.

Головною темою зустрічі було обговорення особливостей впровадження заходів із заміни в закладах дошкільної освіти застарілого кухонного обладнання на сучасне (плити індукційні, печі пароконвекційні) та закупівля водних кранів з насадками для аерації води.
Зустріч відбулась за участю заступника міського голови Ігоря Кречкевича, представників компаній НЕФКО, Гарде, групи з реалізації проєкту, до якої входять представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, управління освіти, управління капітального будівництва, а також представників фірми-Підрядника, яка виграла тендер на поставку та монтаж кухонного обладнання і водних кранів.
Учасники зустрічі також відвідали ряд закладів дошкільної освіти, а саме приміщень де буде здійснено встановлення сучасного кухонного обладнання.
Вже ближчим часом Підрядник приступить до виконання взятих на себе зобов’язань відповідно до Контрактної угоди, і персонал закладів дошкільної освіти зможе використовувати найсучасніші технології приготування їжі для дітей.
Нагадаємо, що закупівля кухонного обладнання та водних кранів відбудеться для Центра РПРСА «Пагінець», Рівненського навчально-реабілітаційного центра «Особлива дитина», ЗДО № 7, 14, 33, 35, 41, 44, 46, 47, 57 на загальну суму 2 млн. 85 тис. грн.

Поділитись: