Подано заявку на участь в конкурсі історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»
Подано заявку на участь в конкурсі історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій подано заявку на участь у конкурсі історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Заявку подано щодо проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», в рамках реалізації якого відбувалась активна співпраця органів місцевого самоврядування, громадських організацій та було залучено до впровадження заходів місцевий бізнес.

Конкурс проводиться Міністерством культури та інформаційної політики України та Секретаріатом Кабінету Міністрів України разом із Центром демократії та верховенства права, Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину ЄДНАННЯ, Українським незалежним центром політичних досліджень та Агентством США з міжнародного розвитку.

За результатами конкурсу буде сформований Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади, який підсвітить успіхи такої співпраці та надихатиме майбутні тристоронні ініціативи.

Учасники історій, які будуть відібрані до збірника, отримають приємні подарунки.

Поділитись: