Здійснено підготовку проєктної заявки «Підтримка малого та середнього підприємництва» для участі у конкурсі за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID)
Здійснено підготовку проєктної заявки «Підтримка малого та середнього підприємництва» для участі у конкурсі за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID)

Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій здійснило підготовку проєктної заявки «Підтримка малого та середнього підприємництва» для участі у конкурсі за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Цілі і завдання проєкту:
1. Створення порталу для місцевого бізнесу.
2. Проведення конкурсу стартапів: дає можливість отримати фінансову підтримку на розвиток власної справи, реалізувати власну бізнес-ідею.
3. Покращення smm-навичок для представників бізнесу (просування бізнесу в соціальних мережах, що дозволить збільшити кількість постійних клієнтів, поліпшити комунікацію з цільовою аудиторією).
4. Створення меблевого кластеру: організаційне оформлення, проведення стратегічних сесій.
Оціночна вартість: 550 тис. грн.
Партнери: виконавчий комітет Рівненської міської ради, Міжнародна організація з міграції.
Однією з умов конкурсу є наявність ініціативної групи у складі 10 осіб з розробки та реалізації проєкту. Ініціативна група від Рівненської територіальної громади об'єднала представників місцевої влади, місцевого бізнесу, громадських організацій, представників соціально уразливих груп, таких як внутрішньо переміщені особи, національні меншини, люди з особливими потребами та ін.
Міжнародна організація з міграції проведе виїзні оціночні візити в попередньо відібрані громади для зустрічей з ініціативними групами на чолі с головою територіальної громади. У рамках цих зустрічей громада матиме можливість презентувати свою громаду та плани її стратегічного розвитку, власного досвіду реалізації спільних проектів, і безпосередньо проект, який пропонується на розгляд Міжнародної організації з міграції. Відібрані за результатами оціночних візитів громади почнуть розробку детальної пропозиції та бюджету запропонованого проєкту.
З метою залучення додаткових фінансових ресурсів, управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій постійно здійснює моніторинг діючих грантів і програм.
Поділитись: