Вітаємо з Днем селища Квасилів!
Вітаємо з Днем селища Квасилів!

Шановні квасилівчани!

Вітаємо всіх жителів з днем заснування селища Квасилів! Нехай кожна родина живе тут щасливо і благополучно, а Квасилів росте, стає гарнішим і цікавішим, щоб кожен, хто відвідав його, відчував тут комфорт і затишок!

День народження Квасилова - це ще один привід зізнатися йому в любові! Безумовно найбільшою гордістю селища є його мешканці. Усі досягнення, здобутки і надбання, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів!

Ще зовсім нещодавно згуртувавшись в єдину територіальну громаду, ми стали єдиною спільнотою людей, здатних бути справжніми господарями на своїй землі. І вже за короткий час маємо перші вагомі успіхи та досягнення. Попри певні проблеми та існуючі виклики, щоденно намагаємося розкривати сильні сторони нашої громади й використовувати кожну можливість для її розвитку!

Вітаємо всіх небайдужих до долі вже нашого з вами Квасилова, представників старшого покоління, тих, хто пройшов війну і голод, але не зломився і не втратив віри. Слова привітання адресуємо молодому поколінню, яке буде визначати долю Квасилова як повноцінного члена Рівненської територіальної громади в майбутньому!

Колектив управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради щиро вітає із цим святковим днем! Бажаємо усім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій!

Поділитись: