Представники виконавчого комітету Рівненської міської ради з метою обміну досвідом реалізації проєктів з енергозбереження відвідали Луцьк
Представники виконавчого комітету Рівненської міської ради з метою обміну досвідом реалізації проєктів з енергозбереження відвідали Луцьк

???? ???? Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій та управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради з робочим візитом відвідали Луцьк.

???? Метою робочої поїздки до колег в сусідню міську територіальну громаду стало питання обміну досвідом з реалізації проєктів з енергозбереження, що впроваджуються як виконавчим комітетом Рівненської міської ради, так і виконавчим комітетом Луцької міської ради спільно з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО.
???? Луцькі колеги поділилися своїм досвідом з реалізації проєктів та наочно продемонстрували результати їх впровадження, запросивши рівнян безпосередньо на один з об’єктів, де впроваджено заходи з термомодернізації.
???? Представники виконавчого комітету Рівненської міської ради, в свою чергу поділилися питаннями, з якими довелося зіштовхнутися при реалізації проєктів з енергозбереження, та розповіли про результати реалізації уже двох впроваджених проєктів (проєкт НЕФКО-1 включає заходи з термомодернізації в ЗОШ № 18, ЗОШ № 27; проєкт НЕФКО-2 – в НВК № 26).



Поділитись: