Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій пройшли навчання у програмі U-LEAD з Європою
Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій пройшли навчання у програмі U-LEAD з Європою

На початку 2021 року управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій було підготовлено грантову заявку на участь в програмі «U-LEAD з Європою». За результатами конкурсу Рівненську міську територіальну громаду було відібрано для участі у навчальній програмі U-LEAD «Кроки для спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами»!

Упродовж травня - червня 2021 року команда із числа представників управлінь виконавчого комітету Рівненської міської ради до якої входили - управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, управління земельних відносин, управління містобудування та архітектури під координуванням заступника міського голови Ігоря Кречкевича, брала участь у навчальній програмі, що складалася з п’яти семінарів, які висвітлювали такі важливі для розвитку територіальної громади теми, як:

1. Принципи просторового планування.

2. Просторове планування в Україні.

3. Просторове планування в територіальних громадах.

4. Виклики просторового планування.

5. Земля та інші природні ресурси в територіальних громадах.

Завдяки участі у даній навчальній програмі команда Рівненської міської територіальної громади отримала фахові знання та практичні навички у сфері просторового планування та управління природними ресурсами які будуть використані у повсякденній роботі, а також ознайомилася із останніми законодавчими змінами, що дозволить більш професійно та фахово вибудовувати шляхи покращення умов використання принципів просторового планування на теренах територіальної громади.

За результатами завершення даної, без перебільшення, унікальної інтенсивної програми «Кроки для спеціалістів 2021. Просторове планування та управління природними ресурсами. Онлайн-версія»!, учасники отримали відповідні сертифікати, а також можливість в подальшому долучатись до подібних тренінгів, презентувати можливості територіальної громади на загальнодержавному та міжнародному рівнях, у тому числі в середовищі потенційних інвесторів.

Дякуємо Програмі U-LEAD з Європою та організаторам за цікаві, професійні дискусії та можливість підвищити кваліфікацію та покращити навички щодо управління природними ресурсами в Рівненській міській територіальній громаді.


«U-LEAD з Європою»: Програма, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією.

«U-LEAD з Європою» робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.
#ULEAD #ULEADwithEurope
ULEAD з Європою

Поділитись: