Яким ми уявляємо наше місто в майбутньому? Візія та Місія - один з найважливіших етапів розробки стратегії міста Рівне
Яким ми уявляємо наше місто в майбутньому? Візія та Місія - один з найважливіших етапів розробки стратегії міста Рівне

9 лютого 2018 року в рамках проекту “Розробка стратегії розвитку міста Рівного”, відбулася перша стратегічна сесія з формування Візії та Місії міста Рівне.

Під час зустрічі активно обговорювали один з найважливіших етапів розробки стратегії розвитку міста, а саме формування Візії та Місії. Це одні з найважливіших компонентів стратегії розвитку, що надають можливість уявити яким має бути Рівне в майбутньому, відповідно, визначити стратегічні цілі розвитку, завдання, заходи та способи їх досягнення.

Володимир Воробей, запрошений спікер, активно підтримував та координував діалог між учасниками стратегічної сесії. Володимир є експертом з регіонального розвитку, бізнес-моделювання та розробки бізнес-стратегій. Має понад 15 років досвіду у галузі менеджменту проектів та управління мережами знань. Засновник та директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks, що створює та розвиває бізнеси та бізнес-мережі. Член наглядових рад Теплого Міста (Івано-Франківськ) та низки агенцій місцевого економічного розвитку.


Поділитись: