Відбулось розкриття тендерних пропозицій в рамках реалізації проєкту щодо підтримки нагальних потреб ВПО
Відбулось розкриття тендерних пропозицій в рамках реалізації проєкту щодо підтримки нагальних потреб ВПО

Сьогодні відбулось розкриття тендерних пропозицій Учасників, що взяли участь в тендері в межах реалізації проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб».

В тендері змагаються три учасники з різних міст заходу України, які зарекомендували себе на будівельному ринку як кваліфіковані підрядники та які відповідають умовам тендеру.

На засіданні з розкриття тендерних пропозицій були присутні члени тендерного комітету (представники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку, Управління капітального будівництва), представники компаній НЕФКО, Гарде та безпосередньо представники Учасників тендеру.

Дякуємо Учасникам тендеру за виявлену зацікавленість участі у впровадженні проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб», що реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі НЕФКО, як виконавчої організації, в рамках Програми NIP «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Разом наближаємо перемогу.


Поділитись: