Пройшла передтендерна зустріч в рамках проєкту щодо реконструкції муніципальної інфраструктури м. Рівне
Пройшла передтендерна зустріч в рамках проєкту щодо реконструкції муніципальної інфраструктури м. Рівне

Сьогодні відбулась передтендерна зустріч в межах проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб», що реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі НЕФКО, як виконавчої організації, в рамках Програми NIP «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

В рамках проєкту буде впроваджено енергоефективні та необхідні допоміжні заходи на двох об’єктах м. Рівне – Рівненський навчально-реабілітаційний центр «Особлива дитина» та ЗДО «Центр Пагінець»

На зустрічі були представники Замовника (Управління капітального будівництва), координатора проєкту (Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку), компанії-консультанта Гарде та представники потенційних Учасників тендеру.

В ході зустрічі було обговорено особливості заповнення та подачі тендерної документації, та у потенційних Учасників тендеру виникало чимало запитань стосовно деталей заповнення прейскурантів.

Нагадаємо, що подати тендерну документацію потенційні Учасники тендеру мають змогу до 10 год., 20.12.2022 року.

Поділитись: