Представлено звіт про реалізацію Інвестиційної програми міста Рівного  за 2022 рік
Представлено звіт про реалізацію Інвестиційної програми міста Рівного за 2022 рік
Сьогодні, 7 лютого 2023 року членами виконавчого комітету Рівненської міської ради заслухано звіт про реалізацію Інвестиційної програми міста Рівного за 2022 рік. Звіт представив заступник начальника Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку Роман Ширко.
Основними заходами протягом минулого року в рамках реалізації Інвестиційної програми були:
- Впровадження проєкту «Інвестиції в енергоефективність бюджетних будівель та вуличного освітлення в м. Рівне» спільно з НЕФКО, загальна вартість якого складає 1,394 млн.євро.
В межах проєкту впроваджуються заходи з повної термомодернізації в трьох закладах дошкільної освіти (ЗДО № 14, 33 та 46), а також здійснюється підготовка до встановлення індивідуальних теплових пунктів на 8 об’єктах комунальної власності. Актуальний стан реалізації проєкту можна переглянути за посиланням: bit.ly/3XZchqh.
- Підготовка до реалізації проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб», загальна вартість якого складає 1,56 млн.євро. грантових коштів.
Проєктом передбачається впровадження енергоефективних та необхідних допоміжних заходів, а саме: термомодернізація будівель, встановлення сонячних колекторів, внутрішній ремонт, придбання необхідних меблів та обладнання, на двох об’єктах – Рівненський навчально-реабілітаційний центр «Особлива дитина» та заклад дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) «Центр Пагінець» Рівненської міської ради.
Проєкт «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб» реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі НЕФКО, як виконавчої організації, в рамках Програми NIP «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

- Співпраця в рамках платформи Cities4Cities (залучено гуманітарну допомогу від міста Зіндельфінген, Німеччина).

- Оновлення Інвестиційного паспорта Рівненської міської територіальної громади bit.ly/3HYer3W та розробка інших презентаційних матеріалів (каталог актуальних виробничих площ територіальної громади для релокації бізнесу bit.ly/3XcX6s9, каталог грантових можливостей для бізнесу).

- Написання грантових заявок.


Дякуємо платникам податків за можливість реалізовувати інвестиційні заходи спрямовані на розвиток Рівненської міської територіальної громади.
Висловлюємо подяку компаніям Гарде, НЕФКО за плідну співпрацю, а також місту Зіндельфінген за надану гуманітарну допомогу.

Поділитись: