Подано два проєкти  щодо залучення грантового фінансування
Подано два проєкти щодо залучення грантового фінансування

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку написано та подано дві заявки на участь у грантових конкурсах.

Подано заявку на участь в конкурсі субпроєктів, що проводився ГО «ДІЙ-Краматорськ», який спрямований на сприяння організації прийому та інтеграції ВПО в громаду.

В разі перемоги проєкту на конкурсі, основними заходами будуть: інформаційна кампанія проєкту, проведення майстер-класів для вимушено переміщених осіб, виставка робіт ВПО.

За результатами реалізації проєкту буде налагоджено взаємодію в Рівненській міській територіальній громаді з щонайменше 110 внутрішньо переміщеними особами.

Загальна вартість проєкту складає 38 тис.грн.

Також Управління долучилося до написання проєкту «Сфокусована підтримка швейного виробництва Рівненщини», який подано на конкурс «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Проєкт розроблено спільно з Асоціацією легкої промисловості.

Мета проєкту: підвищити операційну ефективність 20 підприємств сектору легкої промисловості Рівненщини шляхом навчання персоналу, обміну досвідом та розвитку Асоціації легкої промисловості.

Цілі:

• Навчити працівників 20 підприємств та асоціації інструментам фандрайзингу, стратегічного планування, маркетингу та онлайн-продажів.

• Навчити та працевлаштувати у секторі 30 швачок.

• Організувати 5 подій для обміну досвідом на теми експорту, контролю якості, менеджменту і інші.

• Забезпечити сталість роботи проєктного офісу Асоціації легкої промисловості (АЛП).

Загальна вартість проєкту становить 1 472 тис.грн.

Поділитись: