Перелік робіт
Опис
Дата
Статус
Файл
Опис
Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»
Дата
02.01.2018
Статус
Файл
Опис
Програма реалізації транскордонного проєкту "Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного" на 2020—2021...
Дата
30.01.2020
Статус
Файл
Перелік робіт
Опис
Реалізація проєктів міжнародної технічної допомоги (МТД), зокрема реалізації проєктів в рамках "Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна" в Україні регулюється такими законодавчими...
Дата
31.12.2019
Статус
Опис
Документи, що допоможуть в реалізації мікро-проєктів 2-го конкурсу в рамках "Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020":1. Програмний Посібник (вер. III) 2-й...
Дата
28.04.2020
Статус
Файл
Опис
Проєкт "Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного" реалізовується в рамках Програми транскордонного...
Дата
08.04.2020
Статус
Файл
Опис
Стратегія розробляється в рамках проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного».
Дата
04.05.2020
Статус
Файл
Опис
Дослідження проведено в рамках реалізації проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного».
Дата
06.05.2020
Статус
Файл
Опис
Проєкт«Культурна спадщина кухні–просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках...
Дата
26.05.2020
Статус
Файл
Опис
Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» реалізовується за фінансової підтримки Європейського...
Дата
01.02.2020
Статус
Файл
Опис
Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» реалізовується за фінансової підтримки Європейського...
Дата
17.06.2020
Статус
Файл
Опис
Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» реалізовується за фінансової підтримки Європейського...
Дата
30.06.2020
Статус
Файл
Опис
Мацик - страва, що єднає покоління | The dish that unites generations | Danie jednoczące pokolenia.https://www.facebook.com/rivnematsyk/videos/416957445993559ПОБАЧ, ВІДЧУЙ, СМАКУЙПромоційний відеоролик створено...
Дата
02.11.2020
24.11.2020
Статус
Файл
Опис
У межах проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» Кулінарна спадщина Рівненщини:...
Дата
07.12.2020
07.12.2020
Статус
Опис
Відбулась онлайн-зустріч керівного комітету проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», що...
Дата
03.03.2021
03.03.2021
Статус
Файл
Опис
В ході фестивалю автентичної кухні «Мацик», що відбувся в Рівному в рамках реалізації проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних...
Дата
15.05.2021
15.05.2021
Статус
Файл
Опис
Між ґміною Люблін та Рівненською міською територіальною громадою сьогодні, 29.06.2021 року підписано Угоду про співпрацю у сфері гастрономічного туризму (далі...
Дата
29.06.2021
29.06.2021
Статус
Файл
Опис
Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій представляє вашій увазі Стратегію співпраці та маркетингових комунікацій з промоції традиційної кулінарної спадщини...
Дата
02.11.2020
30.06.2021
Статус
Файл
Опис
Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»
Дата
01.01.2021
30.06.2021
Статус
Файл
Опис
Піврічний звіт про результати поточного моніторингу проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та...
Дата
01.01.2021
30.06.2021
Статус
Файл
Опис
Традиція збереження та популяризації кулінарної спадщини у Любліні є значно довшою, ніж у Рівному. Тому у проєкті транскордонної співпраці, наш...
Дата
02.11.2020
30.06.2021
Статус
Опис
В рамках проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», який реалізовується за...
Дата
02.11.2020
30.06.2021
Статус
Опис
Статті розроблені бенефіціаром 1 проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» ГО...
Дата
02.02.2020
30.06.2021
Статус
Опис
Документ розміщено за посиланням:https://lublin.eu/gfx/lublin/userfiles/_public/tur...
Дата
01.09.2020
30.06.2021
Статус
Опис
Мацик - кулінарна візитка Рівненщиниhttps://www.facebook.com/rivnematsyk/videos/109877...Рецепт приготування мацика з села Сварицевичі, Дубровицький район, Рівненська область. Розповідає пані Валентина.ІНГРЕДІЄНТИ5 кг свинини (частина...
Дата
01.09.2020
30.06.2021
Статус
Опис
Представляємо результати заключного моніторингу проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», за...
Дата
01.01.2022
10.01.2022
Статус
Файл