ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ
ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

18 квіт. 2019 р.

Україна

«Капітальний ремонт Рівненського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-спеціалізована спортивна школа» №26 Рівненської міської ради (заміна вікон та влаштування утеплення) по вул. Павлюченка,24 у м. Рівне»

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

Управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради, надалі – «Замовник», має намір використати частину коштів кредиту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на оплату контракту.

Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що фінансуватиметься коштами кредиту, націленого на придбання:постачання та встановлення матеріалів для капітального ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26 Рівненської міської ради:

  • Утеплення фасадів (мін. вата, 150 мм.)– 4958,60м2;
  • Утеплення відкосів (мін. вата - 30 мм) – 693,0 м2;
  • Утеплення цоколю (пояс 20 см по периметру споруди над відмосткою) (екструдований пінополістирол, 100 мм.) – 70,4 м2;
  • Утеплення цоколю нижче відмостки із екструдованого пінополістиролу товщиною 100 мм 352 м.кв.
  • Влаштування вертикальної гідроізоляції – 546,0 м2;
  • Влаштування асфальтобетонної відмостки – 340,0 м2;
  • Ремонт та утеплення покрівлі (мін. вата, 150 мм.) з подальшим влаштуванням покрівлі з ПВХ-мембрани – 2700,0 м2;
  • Заміна покриття з метало профілю над приміщенням басейну – 880,0 м2;
  • Заміна віконних блоків на двокамерні з енергозберігаючими склопакетами – 581,2 м2 (131 шт);
  • Заміна вентиляційних решіток – 26 шт.;
  • Заміна дверей – 14 шт., площею – 39,5 м2.

Щоби бути кваліфікованим для присудження контракту, Учасники тендеру повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:

  • Учасник тендеру має фінансовий, технічний та виробничий потенціал та потужності, необхідні для виконання Контракту, а також середньо-річний дохід Учасника протягом попередніх трьох років має бути щонайменше у 2 рази більшим від ціни його тендерної пропозиції. У разі подання тендеру СПКА, лідируючий партнер повинен задовольняти цій вимозі щонайменше на 50%;

Учасник тендеру успішно постачав подібні устаткування та роботи іншим замовникам, і виконав, принаймні, п’ять (5) подібних контрактів за останні п’ять років;

Учасник тендеру або його агент зможуть виконати взяті на себе гарантійні зобов'язання;

Учасник тендеру не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства відповідно до чинного законодавства;

у випадках, коли Учасник тендеру пропонує свої послуги з постачання Устаткування, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання Устаткування у країні Замовника.

При підготовці тендерної пропозиції, Учасник тендеру має врахувати, що роботи по контракту орієнтовно розпочнуться 30.08.2019 рокута триватимуть по 28.02.2020 року.

У разі запиту відповідного Учасника тендеру тендерні документи будуть йому направлені безоплатно електронною поштою у формі PDFфайлів. Якщо буде заявка на отримання паперових документів, то вони будуть надаватися Замовником відповідному Учаснику тендеру на умовах, що узгоджуються ними окремо.

Всі тендери мають подаватись із забезпеченням пропозиції у формі декларації про гарантування пропозиції, форма якої міститься у тендерних документах . Метою забезпечення тендерної пропозиції є гарантування того, що Учасники тендеру будуть відноситись серйозно до їх участі в тендері.

Тендерні пропозиції повинні бути надіслані за адресою, вказаною нижче, до 11 год., 00 хв. 03.06.2019 року, після чого вони будуть відкриті в присутності тих представників Учасників тендеру, які виявлять бажання бути присутніми при відкритті.

Перед-тендерна зустріч для Учасників тендеру із представниками Замовника для відвідання проектних об’єктів та обговорення технічних та процедурних питань відбудеться о 11 год., 00 хв. 06.05.2019 рокуза адресою:м. Рівне, вул. Лермонтова, 6 (третій поверх, приймальня УКБ)

Потенційні Учасники тендерів можуть отримати додаткову інформацію, а також ознайомитися та отримати тендерну документацію за адресою

Кушнір Сергій Олександрович – начальник управління капітального будівництва

виконавчого комітету Рівненської міської ради

Замовник: Управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради

Адреса:33028, Україна, м. Рівне, вул. Лермонтова, 6

Телефон: (0362)63-42-43

Факс: (0362)63-36-24

Дата: 18.04.19

Поділитись: