За участі представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій і управління освіти відбулось чергове засідання в межах проєкту НЕФКО-3
За участі представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій і управління освіти відбулось чергове засідання в межах проєкту НЕФКО-3

В рамках реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення», що реалізується Рівненською міською радою спільно з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО, проводяться заходи із заміни в дошкільних навчальних закладах застарілого кухонного обладнання на сучасне.

Нещодавно відбулась чергова зустріч в рамах реалізації Лоту 5 (крани+кухні), що впроваджується в межах проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення».

Зустріч відбулась за участю голови групи з реалізації проєкту Ігоря Кречкевича, представників управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій і управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради та фірми-підрядника, яка виграла тендерну процедуру на встановлення кухонного обладнання, поставку кранів та аераторів. На зустрічі в онлайн-режимі були присутні представники компанії NЕFCO та GARDE.

В ході засідання було обговорено прогрес реалізації заходів щодо встановлення сучасного кухонного обладнання, визначені остаточні терміни поставки і монтажу частини необхідних комплектуючих, а також намічені шляхи моніторингу і контролю, як на стадії монтажу так і в процесі технічного використання оновленого обладнання.

Нагадаємо, що в результаті проведеної управлінням освіти тендерної процедури погодженої з партнерами з NЕFCO, SVECO і GARDE було визначено фірму-постачальника, підписана контрактна угода та розпочато встановлення сучасного кухонного обладнання на загальну суму 2 млн. 85 тис. грн. в дитячих садочках №7, 14, 33, 35, 41, 44, 46, 47, 57, Центрі РПРСА «Пагінець», Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина», що вочевидь дасть можливість покращити елементарно необхідні умови облаштування дитячих садочків якісним обладнанням, поліпшить умови роботи персоналу, а також суттєво вплине на стан економії електроенергії в дошкільних навчальних закладах.

Робоча група під керівництвом заступника міського голови Ігоря Кречкевича, до якої входять представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, управління бюджету і фінансів, управління капітального будівництва, управління освіти, КП "Міськсвітло" продовжує спільно з Центральним офісом НЕФКО в Україні, технічними консультантами SVECO& GARDE роботу по узгодженню необхідних технічних деталей та умов спрямованих на реалізацію наступних етапів проєкту.


Поділитись: