Визначено переможців Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»
Визначено переможців Пілотного конкурсу «Золота Ділянка 2020»

Рівненська міська рада та Костопільська РДА здобули перемогу у Пілотному конкурсі «Золота ділянка 2020».

Серед 12 заявок, конкурсна комісія найвище оцінила промислову земельну ділянку комунальної власності у місті Рівне в районі вулиці Млинівської площею 5,0 га та індустріальний парк у Малолюбашанській ОТГ площею 125,1 га.

Під час оцінювання враховувалися такі критерії як локалізація земельної ділянки, її юридичний статус, ландшафт, інфраструктура, комунікації, наявність під’їзних шляхів та близькість залізничної колії. Окремо оцінювалися підготовлені презентаційні матеріали.

У результаті місто (громада) - переможець конкурсу отримає:

– допомогу експертів Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі у підготовці повної інвестиційної пропозиції для інвестиційної ділянки;

– промоцію ділянки-переможця Агенцією регіонального розвитку під час пропонування інвестиційних ділянок іноземним інвесторам;

– навчальний візит до Польщі.

Нагадаємо, що Рівненська область є однією із 8 областей України, яка бере участь у пілотному конкурсі «Золота ділянка 2020», оголошеному Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі в рамках проєкту Польської Допомоги «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва».

Дякуємо колегам з управління земельних відносин та управління комунальною власністю виконавчого комітету Рівненської міської ради за активну співпрацю в процесі підготовки інвестиційної пропозиції.

Поділитись: