Відбувся тренінг в рамках Програми Польща-Україна 2021-2027
Відбувся тренінг в рамках Програми Польща-Україна 2021-2027

Представники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради взяли участь в тренінгу, що був організований в рамках Програми Interreg NEXT Польща–Україна 2021-2027.

Мета Програми Interreg NEXT Польща–Україна 2021–2027 – підтримка процесів транскордонного розвитку на кордоні Польщі й України. Програма спрямована на польські й українські прикордонні регіони та цільові групи в цих регіонах.

Спільний Технічний Секретаріат (далі - СТС) Програми організовує навчальні тренінги щодо умов конкурсу для потенційних заявників у кожному регіоні України та Польщі, які належать до території реалізації Програми. Відтак в Рівному відбувся тренінг, на якому представники СТС надали присутнім інформацію про Програму, умови першого конкурсу, подача заявок в рамках якого триває до 31 липня 2023 року, та особливості подачі проєктів через систему WOD2021. Також в рамках тренінгу було обговорено методику оцінювання проєктів та особливості їх відбору.

Поділитись: