Представники Управління взяли участь у засіданні Міжміської робочої групи з представлення оновленої ініціативи
Представники Управління взяли участь у засіданні Міжміської робочої групи з представлення оновленої ініціативи

Сьогодні, 22 червня відбулось засідання Міжміської робочої групи на тему «Платформа Міжміської робочої групи, як інструмент ефективної комунікації між владою та бізнесом, спрямованої на покращення бізнес-клімату громади».

У засіданні взяли участь представники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку та ще 127 учасників з різних міст України. Це - представники бізнес-організацій, органів місцевого самоврядування, обласних військово-цивільних адміністрацій.

В ході зустрічі, радником з питань регіональної конкурентоспроможності Програми USAID КЕУ, Арсенієм Положієм, відбулось представлення оновленої ініціативи.

У якості спікера виступила Алла Погонець, експерт з питань місцевого самоврядування, яка представила присутнім оновлену платформу Міжміської робочої групи з питань поліпшення бізнес-середовища. Пані Алла також пояснила, що платформа є інструментом для побудови діалогу між бізнесом та органами місцевого самоврядування та обміну кращими практиками, а також розповіла, як цей інструмент може бути використаний громадами та бізнесом.

Також на зустрічі було озвучено особливості створення Дорожніх карт для міст-учасників на попередніх етапах ініціативи.
Юлія Журавльова, представник Чернігівської міської ради, поділилася практичним досвідом впровадження Дорожньої карти в Чернігові. Вона детально розповіла про етапи роботи та підготовку до впровадження Дорожньої карти.
Під час зустрічі учасники підкреслили важливість комунікаційного компоненту та обговорили стратегії посилення спроможності місцевих антикорупційних підрозділів.

Детальніше ознайомитись з заходом можна за посиланням:


Поділитись: