Відбулась стартова зустріч в рамках реалізації проєкту НЕФКО-3
Відбулась стартова зустріч в рамках реалізації проєкту НЕФКО-3

Сьогодні відбулась стартова онлайн зустріч в рамках реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення», що означає початок реалізації проєкту.

Зустріч відбулась за участю міського голови Олександра Третяка, заступника міського голови Олега Піщанського, структурних підрозділів виконавчого комітету Рівненської міської ради, що залучені до робочої групи з реалізації проєкту та представників компаній NEFCO, Sweco, Garde.

В ході зустрічі відбулось представлення учасників кожної із сторін, а також обговорено політику та правила, що регулюють проєкти НЕФКО, правила закупівель НЕФКО, принципи планування закупівель. Учасники зустрічі обговорили поточний статус проєкту та найближчі заходи проєкту.


Нагадаємо, що проєкт «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення» реалізовується спільно з НЕФКО, та включає два компоненти: впровадження заходів з термомодернізації та модернізацію вуличного освітлення, що є досить енергоефективним з точки зору економії витрат міського бюджету. Загальна вартість проєкту складає 6,731 млн. євро.

Додаткові матеріали

Поділитись: