Відбулась чергова зустріч в рамках реалізації проєкту з впровадження енергоефективності в закладах дошкільної освіти Рівного
Відбулась чергова зустріч в рамках реалізації проєкту з впровадження енергоефективності в закладах дошкільної освіти Рівного

Сьогодні відбулась зустріч в рамках реалізації проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для проживання внутрішньо переміщених осіб». Зустріч була проведена за участі представників Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку, Управління капітального будівництва, компаній Гарде та НЕФКО.

В ході зустрічі було обговорено особливості здійснення технічного нагляду в рамках проєкту та виконання додаткових робіт, відповідно до умов грантового договору (грантова складова проєкту становить 1,56 млн. євро).

Проєктом передбачено впровадження заходів з комплексної термореновації щодо трьох об’єктів закладів дошкільної освіти Рівного (Рівненський навчально-реабілітаційний центр «Особлива дитина», заклад дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) «Центр Пагінець» Рівненської міської ради, заклад дошкільної освіти(ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) №35 Рівненської міської ради), в яких навчаються діти з особливими освітніми потребами, в тому числі діти вимушено переміщених осіб.

Проєкт «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб» реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі НЕФКО, як виконавчої організації, в рамках Програми NIP «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Поділитись: