В Рівненській міській територіальній громаді працює платформа сприяння релокації бізнесу
В Рівненській міській територіальній громаді працює платформа сприяння релокації бізнесу

Платформа створена для бізнесу, який потребує релокації.

Якщо ви маєте вільні виробничі потужності (площі, склади, приміщення), які допоможуть великим і малим підприємствам продовжувати працювати, розмістіть їх на платформі https://relocation.rv.ua/.

Кожен, хто публікує інформацію про вільне приміщення, має можливість здати його в оренду на безкоштовній або комерційній основі, або ж продати.

Переглянути список наявних вільних виробничих приміщень в Рівненській міській територіальній громаді можна за посиланням:

http://investrv.org.ua/storage/web/source/1/vBlnsX...

Якщо у вас є потреба в релокації бізнесу із зони бойових дій, заповніть коротку інформацію про спеціалізацію вашого бізнесу та потребу в виробничому приміщенні, ресурсах, тощо перейшовши за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehC6hwRLMP75VbplIKjBTy6x5_F8WvmlcRLfEP9ZpU4QmazQ/viewform?fbclid=IwAR10zyS8XMhHKplwGEcKQSGWGNCKa3Dk31tLrHZXVLMrNzTWnPjN1WgH3h4.

Перелік актуальних потреб обробляють працівники Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради.

Рівненська міська територіальна громада – комфортна для релокованого бізнесу. Адже в громаду переміщено 24 бізнеси із зони бойових дій. Це компанії з виробництва одягу, продуктів харчування, ресторанний бізнес, медичні послуги, тощо.

Заохочуємо продовжити вашу справу в Рівненській міській територіальній громаді. А ми вам в цьому допоможемо.

Поділитись: