Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій представлено Стратегію промоції кулінарної спадщини Рівного
Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій представлено Стратегію промоції кулінарної спадщини Рівного

В ході фестивалю автентичної кухні «Мацик», що відбувся в Рівному в рамках реалізації проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій, як головним бенефіціаром проєкту було представлено один з продуктів розроблених в рамках даного проєкту.

Заступник начальника управління Роман Ширко, представив «Стратегію співпраці та маркетингових комунікацій з промоції традиційної кулінарної спадщини Рівного».

З презентацією можна ознайомитися за посиланням нижче.

До розробки Стратегії управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій було залучено відомого ресторанного маркетолога, що брав участь у промоції бренду «галицька кухня» та розвитку Львова як головного гастро-туристичного напрямку в Україні, Всеволода Поліщука. У тісній співпраці з рестораторами, істориками, дослідниками та іншими зацікавленими особами, експерт визначив потенціал розвитку та шляхи популяризації кулінарної спадщини Рівного (рівненської кухні).

  • Зберегти кулінарну спадщину Рівненщини та поширити усвідомлення її важливості серед мешканців міста та області – ключова місія, яку має нести будь-який проєкт у сфері гастрономії.

Стратегія вказує правильний напрямок, яким має рухатись Рівне для популяризації регіональної кухні протягом наступних років, як на національному, так і міжнародному рівні. Адже регіональна кухня є невід'ємною складовою ідентифікації та генетичного коду українців, зокрема рівнян.


Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» створено та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

За зміст публікації несе відповідальність лише Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради, і він не відображає позиції Європейського Союзу.

Додаткові матеріали

Поділитись: