Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій налагоджує співпрацю з релігійною спільнотою Рівненської громади
Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій налагоджує співпрацю з релігійною спільнотою Рівненської громади

Подано заявку на участь у конкурсі грантової підтримки "Активна церква у громаді" в рамках програми "Лідерство і служіння". На конкурс подано соціальну ініціативу, розроблену у взаємодії з релігійною спільнотою, представниками органів місцевого самоврядування та активістами Рівненської громади.

Заявку подано Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій спільно з релігійною організацією «Релігійна громада парафії Свято-Покровського Кафедрального собору Рівненської єпархії УПЦ».

Проєкт спрямований на емоційне розвантаження ВПО/дітей ВПО та їх інтеграцію в Рівненську міську територіальну громаду, шляхом проведення майстер-класів (проведення арт-терапії для дітей віком до 18 років: казкотерапія, малюнкова терапія, арт-терапія на основі використання глини; майстер-клас з сукання свічки) на території собору.

Максимальна сума міні-гранту до 25 000 грн.

Результатами реалізації проєкту є:

  • щонайменше 90 дітей взяло участь у творчих заняттях на основі арт-терапії;
  • покращено психологічне здоров'я щонайменше у 105 внутрішньо переміщених осіб;
  • налагоджено взаємодію в Рівненській громаді з щонайменше 105 внутрішньо переміщеними особами.
Поділитись: