Участь в міжнародній конференції
Участь в міжнародній конференції "UkraineInvest Talks: Vinnytsia"

10 вересня 2021 року представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь у міжнародній конференції UkraineInvest Talks: Vinnytsia, яка презентувала прогрес реформ і розвитку інвестиційного клімату Центральної України.

Конференція UkraineInvest Talks: Vinnytsia організована урядовим Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з Вінницькою обласною державною адміністрацією. Захід є продовженням VІІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України».

Конференція відбулася за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса, Генерального Консула Республіки Польща у Вінниці Дамяна Цярціньскі та Виконавчого директора UkraineInvest Сергія Цівкача.

Захід став інтерактивною платформою для інформування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату в Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській областях, а також обговорення шляхів посилення співпраці з органами влади в Україні та механізмів залучення інвестицій відповідно до Закону України «Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями».

Конференція UkraineInvest Talks: Vinnytsia продовжує серію заходів, спрямованих на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України. Програма конференції складалася з інтерактивних дискусійних панелей за участі більше 30 спікерів, серед яких: народні депутати, профільні міністри, представники бізнес-спільноти, міжнародних фінансових організацій та експертного середовища.

Дякуємо команді UkraineInvest за можливість участі у такому важливому заході, а також за отриману професійну інформацію щодо практичного досвіду інвесторів в регіонах, аналіз досвіду та обговорення перспектив співпраці приватних інвесторів із міжнародними фінансовими та донорськими організаціями. Окремої уваги заслуговує аналіз останніх законодавчих змін і особливостей роботи індустріальних парків, розвиток яких сприятиме реалізації виробничого потенціалу України.


Поділитись: