Розпочато впровадження заходів з енергоефективності в трьох закладах освіти Рівненської громади
Розпочато впровадження заходів з енергоефективності в трьох закладах освіти Рівненської громади

В рамках реалізації проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб» розпочато впровадження заходів з енергоефективності у трьох закладах освіти: Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» Рівненської міської ради, закладі дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) «Центр Пагінець» Рівненської міської ради та закладі дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) №35 Рівненської міської ради.

Дані об’єкти характеризуються низькою енергоефективністю та незадовільними умовами перебування, тому будівлі вже тривалий час потребували капітального ремонту.

Метою проєкту є покращення умов перебування дітей з особливими потребами, включаючи дітей переміщених осіб, в реабілітаційно-освітніх закладах, що відвідують близько 410 дітей.

Проєкт «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для підтримки нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб» реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, за участі НЕФКО, як виконавчої організації, в рамках Програми NIP «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Багатомісячна підготовча робота, до якої залучені представники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку (координатор проєкту), Управління капітального будівництва, Управління освіти дає свої результати, які можна візуально переглянути на фото.

Сума залучених коштів на реалізацію проєкту у вигляді гранту від Європейського Союзу становить 1,56 млн.євро.

Дякуємо компанії НЕФКО за підтримку у залученні коштів для таких важливих цілей, як покращення енергоефективності бюджетних будівель та підвищення якості надання освітніх послуг в Рівненській міській територіальній громаді.



Поділитись: