Рівненську територіальну громаду відібрано для участі в програмі «U-LEAD з Європою»
Рівненську територіальну громаду відібрано для участі в програмі «U-LEAD з Європою»

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій було здійснено подачу заявки на участь в програмі «U-LEAD з Європою». За результатами конкурсу Рівненську територіальну громаду відібрано для участі у навчальній програмі U-LEAD «Кроки для спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами»!

Упродовж травня-червня 2021 року команда із трьох представників управлінь виконавчого комітету Рівненської міської ради (управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, управління земельних відносин, управління містобудування та архітектури) під координуванням заступника міського голови І. Кречкевича, візьме участь у навчальній програмі, що складатиметься з наступних семінарів:

1. Принципи просторового планування.

2. Просторове планування в Україні.

3. Просторове планування в територіальних громадах.

4. Виклики просторового планування.

5. Земля та інші природні ресурси в територіальних громадах.

Команда Рівненської територіальної громади отримає знання та практичні навики у сфері просторового планування та управління природними ресурсами, а також ознайомиться із останніми законодавчими змінами у відповідних темах.

Крім того, за результатами навчання, Рівненська територіальна громада матиме можливість отримати додаткову експертну підтримку у:

*** підготовці завдання для розробки Комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади.

«U-LEAD з Європою»: Програма, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією.

«U-LEAD з Європою» робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Поділитись: