Рівненську міську територіальну громаду представлено на саміті місцевого самоврядування у Норвегії
Рівненську міську територіальну громаду представлено на саміті місцевого самоврядування у Норвегії

Нещодавно відбувся робочий візит Рівненського міського голови Олександра Третяка до Норвегії, де він взяв участь у саміті місцевого самоврядування. На саміті були присутні мери з усієї Норвегії, міністри, та який був організований Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад.

Міський голова на саміті представив Рівненську міську територіальну громаду, її переваги та можливості. Також міським головою було зазначено інвестиційні пропозиції щодо співпраці, такі як створення індустріального парку з вирощування та переробки коноплі, розвиток виставкової діяльності (побудова експоцентру, готелів високого класу, розважальних комплексів, конгрес-центрів), побудова так званого сухого порту, відновлення аеропорту.

Презентаційний матеріал про Рівненську міську територіальну громаду, який був представлений на саміті, можна переглянути нижче, у доданих файлах. Інформаційний матеріал було розроблено Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради.


Додаткові матеріали

Поділитись: