Рівненська міська територіальна громада отримала гуманітарну допомогу від міста Зіндельфінген (Німеччина)
Рівненська міська територіальна громада отримала гуманітарну допомогу від міста Зіндельфінген (Німеччина)

З метою швидкого реагування на нагальні потреби жителів Рівненської міської територіальної громади та тимчасово переміщених осіб, Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку було здійснено реєстрацію на онлайн-платформі Cities4Cities, завдяки чому вдалося налагодити дружні відносини з містом Зіндельфінген (Німеччина).

31 серпня 2022 року відбулась онлайн-зустріч за участю міського голови Рівного Олександра Третяка та міського голови міста Зіндельфінген, на якій були присутні заступник міського голови Ігор Кречкевич та представники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку. Міський голова Рівного розповів про основні потреби, які має територіальна громада в умовах воєнного стану, а заступник міського голови Ігор Кречкевич розповів про економічний розвиток громади.

За результатами зустрічі та налагодження дружніх відносин, для потреб жителів Рівненської міської територіальної громади вдалося залучити гуманітарну допомогу від міста Зіндельфінген.

Організацію роботи щодо отримання та розподілу гуманітарної допомоги здійснено відповідно до рішення Рівненської міської ради від 23 листопада 2022 року №2753.

Платформа Cities4Cities розроблена для підтримки українських міст у пошуку партнерів. Платформа є безкоштовним онлайн-інструментом, який дозволяє органам місцевого самоврядування України та інших регіонів Європи поділитися своїми потребами та пропозиціями, пов’язаними з міською інфраструктурою, а також налагодити прямі зв’язки для співпраці з отримання практичної допомоги.

Дякуємо місту Зіндельфінген за надану допомогу в такі непередбачувані та неспокійні для українських громадян життєві ситуації.


ttps://unitedforua.org/uk/

https://unitedforua.org/


Поділитись: