Рівненська міська територіальна громада комфортна для вашого бізнесу
Рівненська міська територіальна громада комфортна для вашого бізнесу

Рівненська міська територіальна громада – це громада, в якій буде комфортно вашому бізнесу. В умовах війни наш регіон став надійним тилом. Місто Рівне, як адміністративний центр Рівненської міської територіальної громади, розташоване за 158 км до кордону з Європейським Союзом.

Територіальна громада має значний інтелектуальний та трудовий потенціал, людей з високими професійними кваліфікаціями, націлених на діяльність, відкритих до нових знань, які розуміють власні можливості. І саме завдяки збалансованості свого розвитку дозволяє ефективно реалізувати проєкти будь-якої складності.

Географічне розташування Рівненської міської територіальної громади створює всі передумови для подальшого активного розвитку та формує високий інвестиційний потенціал.

Ми готові прийняти бізнес із тих куточків України, які постраждали внаслідок війни. У нас живуть люди, які вміють і хочуть працювати! Територіальна громада прихистила тисячі вимушено переміщених осіб, які також потребують працевлаштування.

Представляємо каталог можливостей для релокації малого, середнього та великого бізнесу із розміщенням на виробничих площах наявних підприємств, у вільних виробничих приміщеннях та складах. Каталог також містить майданчики комунальної власності Greenfield придатних для інвестування.

Ми відкриті! Релокуйте бізнес та інвестуйте в Рівненську міську територіальну громаду!

Додаткові матеріали

Поділитись: