Рівненська міська територіальна громада -  комфортна для релокованого бізнесу
Рівненська міська територіальна громада - комфортна для релокованого бізнесу

В Рівненську міську територіальну громаду релоковано значну кількість підприємств. Серед них – підприємство «Есмеро-Сервіс», яке переміщено з Гостомеля та займається виробництвом кави та чаю, наданням в оренду устаткування для кав’ярень. Керівником підприємства є Андрій Ягущин, виходець з Рівного.

Також в Рівному вже працюють чотири магазини-кав’ярні «Фінка-Кафе», які пропонують якісну фермерську каву, унікальне какао, чай та свіжу власну випічку.

Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій відвідали одну з кав’ярень «Фінка-Кафе», що працює в Рівному та поспілкувались з співвласником кав’ярні Андрієм Ягущином.

Підприємець пан Андрій розповідає, що до війни функціонувала академія бариста для початкового та професійного рівня, яку очолював сертифікований суддя від SCA. Наразі планується відновлення навчання мистецтву кавоваріння в Рівному, як для вимушено переміщених осіб, так і для всіх охочих.

Розміщення релокованих підприємств в Рівненській громаді дозволило створити додаткові робочі місця та збільшити надходження до бюджету громади.

Мільйони людей по всьому світу не уявляють свого життя без кави. Філіжанка цього напою для багатьох – це джерело щастя й задоволення, та заряд енергії на цілий день.

Заохочуємо розпочати ваш ранок з відвідування Фінка-Кафе, посмакувавши смачну каву та випічку, де також ви зможете захопити з собою натуральної свіжозмеленої кави та спробувати приготувати чарівний напій вдома.


Андрій Ягущин, керівник ТОВ "Есмеро-Сервіс", співвласник кав'ярень "Фінка-Кафе" (зліва), Роман Ширко, заступник начальника управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій (справа)


Локація: м. Рівне

  • вул. Грушевського, 77
  • вул. Богоявленська, 28
  • вул. Грушевського, 2б
  • вул. Відінська, 10


Посилання на сайт та соцмережі:

https://www.finca-coffee.ua/

https://www.facebook.com/fincacafe.rivne/

https://www.instagram.com/fincacoffee/

Поділитись: