​Програма Іnterreg Europe відкриває нові можливості для України та Рівненської громади
​Програма Іnterreg Europe відкриває нові можливості для України та Рівненської громади

Працівники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в інформаційному дні програми Іnterreg Europe.

Онлайн-захід організовано Департаментом координації міжнародної технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України.

25 січня 2024 року в онлайн-форматі розглянуто наріжні особливості Програми та проєктів, розглянуто умови участі для потенційних українських партнерів, а також учасники докладно ознайомилися із можливостями платформи Policy Learning.

«Приєднання України наприкінці минулого року до цієї програми відкриває для нас суттєві можливості. Глобально – відтепер ми одержали доступ до всіх країн партнерів цієї програми, а не лише тих, що межували з Україною. Також в програму внесено певні зміни і ми можемо приєднуватися до проєктів, які вже перебувають у процесі реалізації, також може бути збільшений їх початковий загальний бюджет. Нині ми з колегами знайомимося з платформою програми, вивчаємо можливості, надалі будемо шукати проєкти, які будуть корисні Рівненській громаді, шукатимемо партнерів у нових країнах. Відмічу, що старт програми для України запланований на весну-літо цього року», – зауважує начальник Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Володимир Муляр.

Поділитись: