Проєкт «Створення Бачення нуль викидів парникових газів для Рівного» представлено в рамках UniCities Transition Lab Forum I
Проєкт «Створення Бачення нуль викидів парникових газів для Рівного» представлено в рамках UniCities Transition Lab Forum I

Міський голова Рівного Олександр Третяк представив проєкт «Створення Бачення нуль викидів парникових газів для Рівного» (який реалізовуватиметься за рахунок грантового фінансування в межах Програми пілотних міст NetZeroCities) на міжнародній панельній дискусії в рамках UniCities Transition Lab Forum I. У своїй презентації міський голова розповів про основні досягнення Рівного щодо зниження викидів СО2 протягом останніх років та основні заходи, які реалізовані для цього. Також міський голова детально презентував ініціативи та результати/індикатори, які плануються досягти в рамках впровадження проєкту «Створення Бачення нуль викидів парникових газів для Рівного» (з детальною презентацією проєкту можна ознайомитись у прикріпленому файлі).

Серед спікерів Форуму були представники Європейської комісії, іспанських та шведських новаторських ініціатив, які опікуються «зеленим» переходом міст, представники уряду України, українських міст, університетів, компаній та організацій громадянського суспільства, які мобілізують зусилля для кліматично нейтральної та зеленої відбудови українських міст.

Форум відбувся в рамках реалізації проєкту ЄС Erasmus+ «Розкриття трансформативного потенціалу українських університетів для розбудови кліматично нейтральних та сталих міст» (UniCities).

Додаткові матеріали

Поділитись: