Презентуємо каталог інвестиційних пропозицій типу «Грінфілд»
Презентуємо каталог інвестиційних пропозицій типу «Грінфілд»

Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій представляє вашій увазі каталог земельних ділянок промислового призначення типу «Грінфілд» (далі - Каталог), на які затверджені проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок шляхом продажу на конкурентних засадах.

З КАТАЛОГОМ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОПОЗИЦІЙ «ГРІНФІЛД» можна ознайомитись за посиланням нижче.
Після розроблення Інвестиційного паспорта, це наступний крок в налагодженні системної та професійної промоційної діяльності із залучення інвестицій в економіку територіальної громади.
Безумовно, результативна робота із залучення інвестицій неможлива без ефективних заходів із розповсюдження серед цільової аудиторії інформації про інвестиційні можливості територіальної громади. До цього можна головним чином віднести застосування широкого спектру маркетингових інструментів та роботу над формуванням сприятливого інвестиційного клімату. Маркетинг також необхідний для того, щоб кожен потенційний актив громади був розвинутий, як окремий продукт, конкурентоспроможний у порівнянні із альтернативними продуктами інших місцевостей.
В свою чергу, базовою умовою для залучення інвестицій є наявність якісної та конкурентоспроможної пропозиції. Будь-які інвестиції є локальними та, зрештою, інвестору для проведення діяльності необхідна, особливим чином обладнана нерухомість або земельна ділянка, які будуть відповідати його вимогам. З точки зору територіальної громади, питання визначення та підготовки земельних ділянок для залучення інвестицій є ключовим та першочерговим завданням, а самі ділянки є головним продуктом для інвестицій, іншими словами - це те, що ми можемо запропонувати потенційним інвесторам.
Саме тому, управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій спільно з управлінням економіки міста, із залученням колег з профільних управлінь та відділів виконавчого комітету Рівненської міської ради було розроблено Каталог із оптимальним набором земельних ділянок промислового призначення типу «Грінфілд», які за своїми характеристиками є найбільш привабливими для потенційного інвестора.
Вже в найближчий час Каталог набуде паперового вигляду, виготовленого українською та англійською мовами, для можливості представлення на міжнародних заходах та під час офіційних зустрічей.
Дякуємо усім причетним до розробки даного інвестиційного промоційного продукту за плідну роботу, фахові консультації та запрошуємо ознайомитись з Каталогом на сайті управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

Коротка довідка:
Земельна ділянка «Грінфілд» - цим терміном користуються для опису неосвоєної ділянки землі, яку раніше не застосовували для промислового чи для іншого виробництва; використовували (або досі використовують) для сільського господарства, або ж яка є частиною природного ландшафту і, в перспективі, може бути використана для розбудови бізнесу «з нуля».

Додаткові матеріали

Поділитись: