Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в робочій зустрічі в рамках реалізації проєкту
Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в робочій зустрічі в рамках реалізації проєкту "Розширення економічних ​​​можли​​востей жінок як відповідь на к​ризу COV​​ID-19 в Україні"

2 червня 2021 року представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в робочій зустрічі в рамках реалізації спільного проєкту Міжнародної Організації Праці та Програми розвитку ООН "Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні", до якого Рівненська територіальна громада була зарахована за результатами поданої заявки, у якості потенційного партнера з реалізації проекту.

Загальний бюджет: 200,000 дол. США. Період реалізації: лютий-грудень 2021 року.
Учасники зустрічі обговорили мотивацію Рівненської територіальної громади щодо участі у проєкті, перспективне бачення співпраці та розглянули програмні документи, що можуть бути посилені в частині гендерної чутливості та реалізації економічних прав.
Проєкт спрямований на стале відновлення рівня життя населення, яке постраждало від наслідків пандемії COVID-19 в Україні, через розширення економічних можливостей для жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для реалізації таких можливостей. Проєкт реалізується у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.
Проєкт передбачає впровадження заходів у рамках чотирьох взаємопов’язаних компонентів:
1. Інклюзивний політичний діалог щодо розширення економічних можливостей для жінок.
2. Покращення місцевого середовища для розширення економічних можливостей для жінок.
3. Зміцнення бізнес-об’єднань та асоціацій роботодавців для підтримки бізнесу, який очолюють жінки, і захисту трудових прав жінок.
4. Програма зміцнення потенціалу для розширення економічних можливостей для жінок і підтримка ММСП, очолюваних жінками
Поділитись: