Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій підвищували навички з підготовки та презентації інвестиційних ділянок
Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій підвищували навички з підготовки та презентації інвестиційних ділянок

Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій здійснило підготовку та подачу заявки по промисловій земельній ділянці комунальної власності в районі вулиці Млинівської площею 5,0 га на участь у Пілотному конкурсі «Золота Ділянка 2020», оголошеному Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі в рамках проєкту Польської Допомоги «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва». Вищезазначена заявка здобула перемогу.

Під час оцінювання враховувалися такі критерії як локалізація земельної ділянки, її юридичний статус, ландшафт, інфраструктура, комунікації, наявність під’їзних шляхів та близькість залізничної колії. Окремо оцінювалися підготовлені презентаційні матеріали.

Як переможці Пілотного конкурсу «Золота ділянка 2020», представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій отримали можливість взяти участь у тренінгах «Симуляція візиту іноземного інвестора», «Просування в соціальних мережах» та «Мистецтво презентації».

Учасники тренінгів мали змогу ознайомитися з сучасним досвідом роботи з інвесторами, підвищити навички з підготовки та презентації інвестиційних ділянок.

Поділитись: