Представники управління взяли участь в тренінгу з стратегічного планування
Представники управління взяли участь в тренінгу з стратегічного планування

Представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку взяли участь в тренінгу з стратегічного планування, який пройшов сьогодні 27.10.2022.

Тренінг відбувся за сприяння відділу з питань розвитку громад та територій виконавчого апарату Рівненської обласної ради спільно з Інститутом Політичної Освіти.

Одним із спікерів заходу був Олександр Солонтай, який виступив з презентацією «Як розвивається громада? Вступ до стратегічного планування громади».

Спікером було звернено увагу на показники розвитку, які повинні бути зазначені у документі Стратегії розвитку громади, та які розділено на такі категорії:

- Як росте населення?

- Зростання багатства

- Робота

- Хто працює?

- Скільки податків сплачується на одного мешканця.

Рівненська міська територіальна громада наразі працює над оновленням документу Стратегії, адже затверджена стратегія розвитку громади є основою для отримання коштів з Державного бюджету України та від міжнародних донорів.

Нагадаємо, проєкт Стратегії розвитку Рівненської міської територіальної громади розміщено на сайті управління і з ним можна ознайомитись за посиланням нижче:

http://investrv.org.ua/storage/web/source/1/t3_8EnUT8vTKkO6qPxwYz4L-PCoy4WcY.pdf



Поділитись: